TRI FOR FUN. EL TRIATLON POR DIVERSION. LA BOTIGA DE TRIATLO DE BARCELONA. BARCELONA TRIATHLON STORE.Here we are. Estamos aquí. On som. Nous sommes ici

ENTRENAMENTS TRAIN FOR FUN. MES INFO

Per veure dates i Preus clica aquest link

Grups d’entrenament TRAIN FOR FUN, temporada 2013-2014. Aquesta temporada que començarà volem que estigueu a tope i trobeu esportistes com vosaltres per millorar en la o les disciplines que escolliu.

Us volem proposar un sistema d’entrenament que combina sessions presencials pels entrenaments més técnics i complicats i per fer testos per evaluar els moments de forma i les millores, juntament amb un programa que podreu seguir, adaptat als vostres objectius.

No hi ha límit en quan als nivells inicials de ningú, des de gent que encara no ha fet un 10k  o un esprint fins gent que vulgui millorar el seu resultat en un ironman o marató.  Els entrenaments seran acordes a les capacitats de cadascú i les seves possibilitats en inversió de temps.

Tots els integrants dels grups podran tenir accés a preus especials en el material de la botiga, equipacions i servei de fisioterapeuta i quiropràctic. Aquells que vulgueu també podreu formar part del nostre equip de triatló, ja consolidat amb 70 fitxes federatives

Fem xerrades per tal de formar els grups, però abans necessitem saber quins objectius teniu en quan a tipus de proves (travesses de quina distancia i dates, running (10k,1/2 marató, marató), triatló esprint, olímpic, half, ironman.

Farem unes xerrades informatives presentant les activitats a inicis de Setembre. Us mantindrem informats, mentres, seria bo saber quines proves considereu Claus (fites objectiu dins del calendari) per tal de cohesionar els grups i nivells el més possible, per això us adjuntem un Excel que si us plau demanem que retorneu amb la info demanada.

FITXA ATLETA TRAIN FOR FUN

 

NATACIO

NATACIO

RUNNING

RUNNING

TRIATLO

TRIATLO

NUESTRO ENTRENADOR

NUESTRO ENTRENADOR

TECNICS

TECNICS

TECNICS

TECNICS

ALTRES SERVEIS

FISIO-ENTRENADOR PERSONAL-PLANIFICACION PERSONAL-EVALUACION RENDIMIENTO