TRI FOR FUN. EL TRIATLON POR DIVERSION. LA BOTIGA DE TRIATLO DE BARCELONA. BARCELONA TRIATHLON STORE.Here we are. Estamos aquí. On som. Nous sommes ici

Vols treballar amb nosaltres?

Estem buscant un/a triatleta que tingui disponibilitat horària durant tota la setmana (de dimarts a dissabte) per cobrir un espai d’unes 20 hores setmanals aproximadament. Inicialment no treballaria els caps de setmana però si que ha de tenir disponibilitat per treballar pot ser algun dissabte i fins i tot molt ocasionalment algun diumenge.

Cal que sigui triatleta, però no cal que sigui un crack. És molt important lògicament que estimi aquest esport i que tingui la capacitat de connectar amb la nostra clientela, per poder aconsellar el millor possible.

No cal que tingui molts coneixements tècnics a nivell de producte, ja que ens encarregarem de la seva formació. Entenem que si li agrada aquest món ràpidament entendrà el que cal saber.

És molt important que tingui experiència cara al públic, tot i que no es imprescindible que hagi estat en una botiga de triatló  o d’esports.

A nivell d’idiomes imprescindible català i castellà parlat i escrit. Anglès nivell mig com per mantenir una conversa fluida i conèixer les paraules apropiades.

A nivell informàtic demanen coneixements com a usuari de programes d’ofimàtica i valorarem coneixements en xarxes socials, tot i que no es imprescindible.

La idea seria començar a treballar al Març.

 

Oferim:

Contracte indefinit (un cop superat el període de prova)

Entorn de treball agradable, en un ambient esportiu.

Formació en materials i tècniques pel triatló.

Contacte amb un públic que gaudeix com tu del esport.

 

Si creus que compleixes amb TOTS aquests requisits pots contactar amb nosaltres enviant-nos un Mail a info@triforfun.es adjuntant el vostre CV.

Spread the word. Share this post!

Leave A Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *